Bostadsjägaren

Om du planerar att köpa dig en bostad i Stockholm så har vi ett flertal drömbostäder på lager. Vi har lång erfarenhet av att förmedla bostadsrätter i Stockholm. Du behöver bara sända in dina kontaktuppgifter och önskemål om hur din drömbostad ser ut och vart den skall ligga.

Att Köpa

Att hitta sin nya drömbostad kan vara både spännande och klurigt. Som köpare är det mycket man ska tänka på och vi finns här för att hjälpa och vägleda dig genom hela processen.

Funderar du på att köpa en ny bostad? Kontakta oss om du vill få förstklassig service. Vårt telefonnummer är 070-719 39 93. (mer …)

Att sälja

Genom att anpassa vad vi gör för varje enskilt objekt så ordnar vi smidiga och effektiva bostadsaffärer. Låt oss hjälpa dig med din.

Som en lokal aktör i Stockholm och framför allt på Lidingö så känner vi marknaden. Vi vet vad som fungerar, vilka förutsättningarna är – och därmed vad vi ska göra för att skapa en bra (mer …)

Styling

I samarbete med flertalet kända stylistfirmor erbjuder vi dig förmånliga rabatter och snabbare hantering för både “helstyling” av ett omöblerat försäljningsobjekt till så kallad “homestagning” som innebär att man kompletterar den befintliga möbleringen och tar ifrån eller lägger till gardiner, mattor och växter. Vi har under senare år funnit att detta kan vara ett väl så framgångsrikt koncept som att måla och/eller renovera försäljningsobjektet innan fotografering.

Fotografering

Våra professionella fotografer ser till att ditt försäljnings objekt kan presenteras på absolut bästa vis både på digitalt på sociala medier och i de trycksaker vi leverera till kunderna på visningarna. I samarbete med våra stylister ställer de i ordning och möblerar om i de fall de kan behövas för att maximera din försäljning. Det första intrycket en spekulant får av den presenterade bostaden går aldrig att göra om, och det sker oftast genom fotografier som presenteras digitalt via något av våra digitala medier.

Värdering

Vi inleder alla våra försäljningar med en värdering. För att kunna se om vi kan genomföra en försäljning behöver vi och du känna att vi har ett gemensamt mål avseende försäljningen och då är priset ett av de viktigaste förutsättningarna. Om vi vi vårt personliga möte hos dig för att inspektera försäljningsobjektet känner att ditt förväntade pris ligger inom vårt värderade pris spann så enas vi om en försäljningsstrategi och tidsram för hur och när försäljningen skall genomföras.
(mer …)