Att sälja

Genom att anpassa vad vi gör för varje enskilt objekt så ordnar vi smidiga och effektiva bostadsaffärer. Låt oss hjälpa dig med din.

Som en lokal aktör i Stockholm och framför allt på Lidingö så känner vi marknaden. Vi vet vad som fungerar, vilka förutsättningarna är – och därmed vad vi ska göra för att skapa en bra försäljning. Vi använder oss till exempel alltid av homestyling och anordnar ofta privata visningar, eftersom det ger intressenter det lugn och ro de behöver för att hitta hem, helt enkelt.

Vårt mål är självklart att få ut högsta möjliga pris för din bostad. Samtidigt ska du hela tiden veta vad som händer, ha koll på processen och känna dig nöjd med allt vi gör. Då blir det en bra affär. Första steget inför en försäljning är ett möte i bostaden du ska sälja, och utifrån det så lägger vi upp en plan för att hur vi bäst går vidare.

Läs gärna mer om de olika stegen i processen nedan – och hör ännu hellre av dig!

1 Möte med oss på plats i din bostad

Första steget är att vi kommer ut och tittar på din bostad. Vi vill såklart även träffa dig som säljare och få en inblick i hur du vill att vårt samarbete ska fungera. Vi kommer informera om hur vi arbetar och göra en värdering av din bostad. Inför en försäljning är värderingen alltid kostnadsfri.

2 Offert

3 Förmedlingsuppdrag

4 Homestyling

5 Proffsfotograf

6 Besiktning

7 Informations inhämtning

8 Marknadsföringsmaterial

9 Marknadsföring

10 Visning

11 Budgivning

12 Kontrakt

13 Tillträde

Kontakta oss gärna