Vi Designar en perfekt försäljning

Få komplett kontroll över upplägget av din försäljning på bara någon minut. Gå till klarhet hur ditt livs bästa affär skall genomföras.

"Det som gjorde mig övertygad om att anlita EDGRENS Fastighetförmedling var hur lätt Patrik kunde förklara allt som behövde göras och varför.
Och nu är jag så glad att jag valde EDGRENS att sälja min bostad. Det gick verkligen så bra som Patrik lovade."
Ingrid choe
Designer

Försäljning och bostäder är ren konst för oss

Vår erfarenhet från att sälja bostäder sedan mer än 20 år tillbaka har gjort att vi känner det helt naturligt för oss och faktiskt ibland som ren konst! Och vi får en fantastiskt känsla och inspiration för varje nytt uppdrag vi får. Finns det något roligare än att hjälpa ytterligare en nöjd kund till att hitta sin drömbostad. Eller att ännu en gång lyckas överträffa säljarens högst ställda förväntning på priset. 

Patrik Edgren, Fastighetsmäklare

vi vill att du ska veta hur affären går

Du kommer att kunna följa hela försäljningensprocessen och kan dessutom själv vara delaktig i mycket av förberedelserna innan fotograferingen. 

Och när vi väl har lagt ut objektet till försäljning i skarpt läge så kommer du att löpande hållas informerad och få ta del av allt som händer vid visningarna som bland annat hur många som dyker upp, hur stort verkade intresset och har det kommit några bud!  

vi annonserar på sociala medier

I en modern tid så använder man moderna verktyg för att uppnå bästa resultat i marknadsföringen. Vi kommer att presentera även din bostadsförsäljning i de kanaler som vi finner är bäst just nu såsom facebook och instagram men även på alla de normakla kanalerna via internet hemnet, booli, hittahem, bovision och bocket. 

älska vår försäljnings metod

Prissättningen

Vi vet vad vi ska sätta för pris på din bostad. Och vi vet hur mycket dina grannar fick för sin bostad. Och vi har satt oss in i hur marknadsförändringarna kommer att påverka priset.

Bostadsjägaren letar din nya bostad

Berätta för oss alla detaljer du längtar till i din nya bostad så finkammar vi marknaden efter exakt den bostad du drömt om.

Du är vår bästa kund

Vi finns till för medvetna säljare som vill nå högsta möjliga slutpris. Vi säkerställer exceptionell standard i allt vi gör och våra förmedlingar bygger på genomtänkta beslut i alla steg. Varje detalj är noggrant planerad, från första kontakt till slutförd affär. När du som kund upplever att bostadsaffären blir överraskande bra är vi på den nivå som vi anser självklar. Det är det som är tanken!

Vi är alltid här

Vi finns alltid tillgängliga och kan lika lätt nå ut till alla våra kunder med bud. Våra datasystem är virituella och ligger i molnet. Detta gör att vi är extremt snabba och tillgängliga och kan upprätta och sända alla avtal och dokument för granskning innan undertecknandet.

Stort kundregister

Vissa av våra kunder kräver full diskretion och vill inte annonsera ut sina hem publikt. Vi har genom åren, tack vare ett väl upparbetat kundregister och ett brett kontaktnät, med framgång förmedlat många fastigheter och bostadsrätter utan annonsering, det vill säga ”underhand”.

Alltid nöjda kunder

Vi engagerar gärna den som är nyfiken och intresserad under försäljningen men vill samtidigt också erbjuda lugn och ro för den som önskar det - att kunna ta ett litet steg tillbaka och ändå lita på att förmedlingen genomförs säkert och professionellt. Våra nöjda kunder genom alla år är en god grund för en lyckad affär även för er och vi kan med säkerhet säga att vi kommer att göra vårt bästa för att ni ska känna er trygga, nöjda och helt tillfreds med er försäljning.

kom till oss och få en avkopplande försäljning

Det har aldrig varit lättare att få en trivsam och avkopplande försäljning